Feetfeeling

Feetfeeling

Een verwenbehandeling voor uw voeten.

Ontspanning wordt steeds belangrijker in een tijd waarin mensen het steeds drukker krijgen! Die ontspanning en het gevoel van welzijn gaat u ervaren met een Feet Feeling behandeling.
De behandeling(en) bestaan uit een aantal stappen, waarbij de verschillende stappen elkaar versterken om uiteindelijk tot een ontspanning van lichaam en geest te komen.

Er zijn 2 verschillende soorten behandelingen. De Feet Feeling Comfort en de Feet Feeling Vital.

Feet Feeling Comfort

Allereerst gaat u genieten van een ontspannend voetbad met etherische oliën (sinaasappel, lavendel en Ylang-ylang) en/of dode zeezout.

Na het voetbad gaan we verder met het scrubben van de voet en onderbeen waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. De scrub bevat mandarijn,sinaasappel, den, pepermunt en petit-grain als etherische oliën.

Vervolgens brengen we een verwarmend masker of pakking aan, uw voeten worden heerlijk ingepakt en laten dit ongeveer 15 minuten zitten, waarbij u kunt genieten van de sensatie van de etherische oliën. Dit masker reinigt en verzorgt de huid intensief. Tevens heeft het een verwarmende werking.

Het masker of pakking wordt verwijderd en uw voeten krijgen nog een lekkere behandeling met een voet en beenbalsem die het evenwicht van de huid herstelt.

De Feet Feeling Comfort wordt afgesloten met een massage van de onderbenen en de voeten. Deze massage wordt uitgevoerd met een verzorgende olie die gemaakt is van amandel en jojobaolie.

Feet Feeling Vital

Als eerste gaat u genieten van een verfrissend voetbad met etherische olien en of/ dode zeezout. De combinatie van het zeer mineraalrijke dode zeezout en de badolie zorgt voor: normalisering van verschillende huidfuncties, bevorderd de bloedcirculatie, stimuleert de stofwisseling en heeft een verzachtende werking op de huid.

Na het voetbad gaaen we verder met het scrubben van de voet en onderbeen waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. Zeer geschikt voor de droge en/of ruwe huid.

Vervolgens brengen we een verkoelend masker aan, uw voeten worden ingepakt en we laten dit ongeveer 15 minuten zitten, waarbij u kunt genieten van de sensatie van de etherische olien. Voel de vermoeidheid verdwijnen en plaatsmaken voor vitaliteit en een tintelfris gevoel tot nog geruime tijd na de behandeling. Het stimuleert de bloedcirculatie in voeten en benen en het reinigt en verzorgt de huid.

Het masker wordt verwijderd en uw voeten worden nog verzorgd met:

  • een verzorgende en doorbloeding stimulerende voet en beengelei. Deze gelei is beslist niet vet en werkt hydraterend en trekt bijzonder snel in uw huid.
  • een voet en beenbalsem voor de verzorging van veeleisende voeten en benen, met een groot probleem oplossend resultaat. Zeer effectief bij (bad)eczeem, jeuk, droge of ruwe huid, overmatige transpiratie of slechte circulatie in voeten en benen.