Gelnagels

Gelnagels

Mooie verzorgende nagels zijn het sieraad voor uw voeten. Mensen zijn steeds meer met hun uiterlijk bezig. Make-up, kapsel, maar ook nagels horen hierbij. Niet iedereen heeft van nature mooie, sterke nagels.
Dankzij gelnagels heeft u altijd mooie verzorgen teennagels.
U kunt kiezen uit de Natural look, French pedicure (met een mooi wit randje) of nailart.
Persoonlijke aandacht is een speerpunt in mijn manier van werken. De gelnagels worden op vakkundige wijze geplaatst. Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.
Heeft u interesse, maar weet u niet of gelnagels wel wat voor u zijn, bel of mail even voor wat informatie. Ik plaats gelnagels alleen op teennagels!

Uitleg gelnagels

Om een gelnagel aan te kunnen brengen, heeft de teennagel een lengte nodig. Eerst worden de nagels op lengte en vetvrij gemaakt. De primer wordt aangebracht om een betere hechting te krijgen voor de gel die daarna in laagjes aangebracht gaat worden. Iedere gel-laag wordt uitgehard onder een UV-lamp. Voordat de topcoat erover gaat is er nog een mogelijkheid om een mooi wit randje (french pedicure) of nailart te plaatsen. Als laatste worden de gelnagels dus voorzien van een topcoat die een mooie glans geeft aan de nagels.
Hygiene

Het is van belang dat gelnagels onder hygienische omstandigheden gezet worden. Daarom werk ik met een persoonlijke vijlensets en de instrumenten worden na elke behandeling gedesinfecteerd, hiermee wordt kans op kruisbesmetting tot een minimum beperkt.
Roken en eten is tijdens de behandeling niet toegestaan!

Verzorging van de gelnagels

  • Stoot u regelmatig uw nagels? Dan zijn ze waarschijnlijk iets te lang voor u. Vijl ze wat korter met een papieren vijl
  • Gebruik nooit een nagelknipper om uw gelnagels te knippen.
  • Ga niet aan een gelnagel peuteren of trekken, daardoor beschadigd u de natuurlijke nagel
  • Om de achterkanten van de nagel schoon te houden kunt u het beste een tandenborstel gebruiken met tandpasta.
  • Gebruik non-aceton remover voor de gelnagels
  • De nagels kunnen los laten als u zwanger bent, hormoonpreparaten of anti depressiva gebruiken

Verwijderen van de gelnagels

De natuurlijke nagels groeien gewoon door onder de gelnagels. Ongeveer 1 mm per week. Na ongeveer 2-4 weken zie je de uitgroei. Door iedere dag de nagels te voorzien van wat olie blijven ze mooi soepel. Na 4-6 weken kunt u het beste de gelnagels laten verwijderen. Dit hangt af van de groeisnelheid van uw nagel. Probeer ze niet zelf eraf te halen door te breken of te bijten, de natuurlijke nagel kan hierdoor namelijk ernstig beschadigd raken. Neem contact met mij op dan kan ik de gelnagels op een vakkundige manier verwijderen.